Borthigsgade 20

6000 kolding

Middel 2.3
Der er 2 bedømmelser af denne adresse
Udlejer: Privatudlejer
Bedøm selv adressen
Værdi for pengene:
Kommunikation:
Beliggenhed:
Tryghed i området:
Børnevenligt område:
Varmekilde:
Fjernvarme
ALDRIG LEJ DETTE HUS
28 Maj 2019 af pia4500
Vi har tidligere boet i huset, og også dengang var der problemer med fugt og rotter. Kolding kommune har været ude med rottefælder og har fået fangst. Denne udlejer er fyldt med løgn og undskyldninger. Tingene bliver ikke udbedret, selvom man gør udlejer opmærksom herpå. Der er yderligere blevet delt video af udlejer som verbalt og fysisk overfalder sin søn. Og huslejenævnet giver jeg ikke meget for, da han har ven/logebror, som dømmer i hans egne sager. Så alt i alt hold jer væk fra denne udlejer.
Værdi for pengene:
Kommunikation:
Beliggenhed:
Tryghed i området:
Børnevenligt område:
Varmekilde:
fjernvarme
Pas på denne udlejer Klaus Astrup i kolding
28 Marts 2019 af ja30
Denne udlejer i Kolding, har flere lejemål. fælles for alle er at HAN truer lejer, stjæler vand og el. Lukker sig ind hos lejer når han vil (Tror han har ret til alt). Udøver vold mod lejer når det ikke går efter ham. boligen er fyldt med fugt, flere punkteret ruder, rotte problemer, OSV. udlejer vil ikke udbedre skaderne. når der fraflyttes, får man ikke indskud tilbage den beholder han, da han mener der er lavt skader under leje perioden. selv om de ikke de oplyste skader var der under indflytningen, og blev lovet udbedret efter indflytningen. Tidliere lejer før os, fik en ekstra regning på 75.000 kr. og de oplyste ting på fakturaen, er d.d.ikke udbedret ved vores indflytning.
Udlejers kommentar:
24 Maj 2019 af Klaus Astrup
Jeg har 22 lejemål og behandler altid mine lejere på en sober og retfærdig måde. Alle mangler bliver altid omgående udbedret. Ved fraflytning bliver depositum straks afregnet, når lejemålet er istandsat til ny lejer. Jeg kan ikke se hvem der har foretaget denne bedømmelse. Men umiddelbart mener jeg, at det er min søn John Astrup. Han har beboet ejendommen. Han er uvenner med mig af andre årsager. Jeg bliver chikaneret på mange måder, bl.a. med bedømmelser som denne. Når jeg læser boligbedommelse's betingelser, så fremgår det at indholdet ikke må være æreskrænkende. Det mener jeg da, at de meste af teksten er. Det fremgår også, at man kun må skrive om egne oplevelser, alligevel bliver der henvist til tidligere lejere. Men den sag kan vi tage først. Når en lejer fraflytter en ejendom, er lejeren ansvarlig for hvad der er blevet ødelagt. Jeg kan oplyse, at Huslejenævnet har givet mig ret i min opgørelse. Sagen kører nu i boligretten, hvor den bliver afgjort i september i år. Jeg kan oplyse, at der aldrig har været anmeldt rottebesøg på ejendommen. Det kan bekræftes af Kolding Kommune. Hvis der har været fugt i ejendommen mens John har beboet den, så må det skyldes hans måde at bo i huset. Vi har selv boet i huset i mange år, og har aldrig haft fugtproblemer i boligen. Jeg skal opfordre til, at boligbedommelse følger sine egne retningslinier og fjerne bedømmelsen. Såfremt I har brug for dokumentations bedes I kontakte mig. Ellers forventer jeg, at bedømmelsen bliver nedtaget.

Opret bedømmelse