Rolighedsvej 30

6100 Haderslev

God 4.2
Der er 5 bedømmelser af denne adresse
Udlejer: Privatudlejer
Bedøm selv adressen
Værdi for pengene:
Kommunikation:
Beliggenhed:
Tryghed i området:
Børnevenligt område:
Så fint et sted
11 Juli 2022 af Malthe
Kan slet ikke genkende jannis udlæg af lejemålet. Udlejer er flink og rar, og med gensidig respekt. Hyggelig lille lejlighed i gåafstand til stort set alt. Har været super glad for at bo her!
Værdi for pengene:
Kommunikation:
Beliggenhed:
Tryghed i området:
Børnevenligt område:
Rigtig godt sted at bo!
20 April 2020 af Yasmin Jacobsen Bjerning
Rigtig godt sted at bo. Lejemålet har god beliggenhed med gåafstand til centrum. Udlejer er rigtig venlig og hvis der var noget der skulle laves, blev det gjort med det samme. De andre lejere i ejendommen er også rigtig flinke. Jeg kan kun anbefale at leje en lejlighed i ejendommen.
Værdi for pengene:
Kommunikation:
Beliggenhed:
Tryghed i området:
Børnevenligt område:
Super flink udlejer
05 Januar 2020 af steen1234
Super lækker lejlighed med skøn beliggenhed. Badeværelset er rumligt og er med indbygget skabsplads. Lejligheden har et flot velholdt fransk køkken, som er sammenhængende med stuen. Soveværelset er den rette størrelse, og har også indbygget skabplads. Hvis der var problemer med lejemålet, blev problemet løst med det samme . Udlejer er flink og imødekommende. De andre beboere i lejemålet var ligeså meget venlige. Jeg kan varmt anbefale at leje her.
Kommunikation:
Beliggenhed:
Tryghed i området:
Børnevenligt område:
skøn bolig
16 Januar 2019 af Sanne
Dejlig beliggenhed i roligt kvarter, Hyggelig lejlighed, med vaskekælder og egen stor have. Gode naboer og ingen larm. God kommunikation til udlejer.
Værdi for pengene:
Kommunikation:
Beliggenhed:
Tryghed i området:
Børnevenligt område:
Under al kritik
08 Juli 2018 af Janni Pohl
Jeg boede til leje i en lejlighed, det er en ejendom med 3 lejligheder i. Da jeg flyttede ind, havde jeg ingen lejekontrakt fået, men pointerede forinden flere gange. Fik den først da jeg havde viede der i 1,5 måned, der fik jeg en håndskrevet kontrakt, som var meget mangelfuld. Derudover lavede udlejer aldrig et indflytningssyn på lejligheden, selv om der var mange fejl om mangler. Til lejligheden fik jeg 1 nøgle, jeg kunne få 1 nøgle ekstra når hab havde fået den ved tidligere udlejer. Så lige nu var der en anden med nøgle til min lejlighed. Fik aldrig den ekstra nøgle. Pludselig fik jeg en husleje stigning med 14 dages varsel. Pga øget forbrug, dette fik jeg selv om radiatoren var i stykker og ikke kunne slukkes. Udlejer fik det aldrig ordnet. Jeg fraflyttede lejligheden, og blev beskyldt for st have fjerner rigtig mange effekter fra lejligheden, effekter som ikke var der da jeg flyttede ind. Derfor tog jeg sagen videre i huslejenævet, hvor jeg fik medhold. Da udlejer ikke havde lavet et indflytningssyn, så derfor var det ikke mig som skulle hæfte for det. Jeg vil ikke anbefale folk at flytte ind ved ham, kun hvis man er klar på en evig kamp, både med udlejer og husets andre beboer. Mens jeg boede der, fik jeg også pludselig forbud mod at opholde mig i gangarealerne, så man måtte ikke stå der og snakke med folk mere.

Opret bedømmelse