Enighedsvej 40 2th

4800 Nykøbing F

God 3.7
Der er 2 bedømmelser af denne adresse
Udlejer: Privatudlejer
Bedøm selv adressen
Værdi for pengene:
Kommunikation:
Beliggenhed:
Tryghed i området:
Børnevenligt område:
Hyggelig lejlighed i roligt kvarter
28 Januar 2020 af madsn
Jeg flyttede ind i oktober 2019 og er rigtig glad og tilfreds med både lejlighed og udlejer. Lad mig begynde med at kommentere på den forrige anmeldelse, der måske bærer præg af at være 2 år gammel. Her er i hvert fald hverken frugtproblemer eller nogen form for svamp at spore i lejligheden. Noget jeg ellers har erfaring med fra tidligere boliger. Lejligheden ligger i en meget stille del af byen, der udelukkende består af villaer og anden beboelse. De naboer jeg har mødt, er flinke og almindelige mennesker og jeg oplever ingen støj eller råben i ejendommen. Lejligheden er en lille hyggelig toværelses med køkken og bad beliggende på anden sal. Der er adgang til stor have og med kort afstand til centrum, station mv. Der er indkøbsmuligheder 2 min. gang fra lejligheden. Eller 1 min. hvis man har travlt ;) Min kontakt med udlejer har været både behagelig og meget servicepræget.
Værdi for pengene:
Kommunikation:
Beliggenhed:
Tryghed i området:
Børnevenligt område:
Varmekilde:
Varmepumpe
Hold jer langt væk fra denne lejlighed!
05 Februar 2018 af Emilie130812
Min kæreste og jeg har boet der, og der er skimmelsvamp i soveværelset og i stuen. Vi er i gang med at køre en sag mod ham, fordi han ikke vil betale os Indskudet tilbage. Vi har nu også opdaget at han har sat den til salg. For din egen skyld, så hold dig fra denne bolig. Vi er blevet rigtig syge ved at have boet i den. Naboerne er højtstående og det er et utrykt sted at bo. Jeg advare jer, du/I bliver dødsens syge af denne lejlighed.
Udlejers kommentar:
28 Januar 2020 af Casper Schneidereit
Jeg købte lejligheden d. 12/12-2018. Efter køb blev den grundigt gennemgået og istandsat. Der blev ikke konstateret fugtproblemer i den forbindelse. Siden 2019 har den været lejet den ud. Nuværende lejer har ingen problemer med skimmel eller fugt, og er heller ikke blevet syg af at bo der. Jeg vil formode, at det indeklima, som Emilie130812 beskriver i sin anmeldelse, kan henføres til en kombination af mangelfuld udluftning og uhensigtsmæssig brug af lejligheden (for eksempel ved at tørre tøj i lejemålet). Det er i hvert fald ikke et billede, som jeg kan genkende her i 2020. Naboernes uddannelsesniveau og position i samfundet, kan man næppe klandre sin udlejer for. Hvis der hentydes til, at naboerne er højtråbende, så kan jeg kun sige, at det ikke er et billede, som jeg kan genkende her i 2020. Der har ingen klager været over nabolarm. Lejligheden er beliggende i Nykøbing F., omgivet af villaer og parcelhuse. De fleste lokale vil nok betragte det som et nogenlunde trygt og roligt område. Du bliver ikke "dødsens syg" af at bo i denne lejlighed.

Opret bedømmelse

Andre bedømmelser fra samme postnummer